Wil je leren duiken in Zaltbommel?

Duik cursus in Gelderland nodig?Altijd al benieuwd geweest hoe het in onderwater in Zaltbommel? Bij Fantasea Divers Woudrichem kunnen we je de vaardigheden aanleren om veilig een cursus PADI Open Water Diver te worden. Dit is wat je nodig hebt om in Zaltbommel te gaan duiken en de put te gaan ontdekken. Wil je ergens anders van de Zaltbommel gaan duiken kan dat natuurlijk ook. Wij geven de PADI duikcursus overal. Onze cursussen kunnen op locatie worden gegeven, maar ook op onze eigen training locatie in Sleeuwijk, waardoor we je de keuze geven om te leren waar jij het prettigst vindt.

Ruim aanbod voor Duik cursus Zaltbommel

Het PADI cursus aanbod is zeer uitgebreid en omvat onder andere de PADI Open Water Diver cursus, PADI Advanced Open Water Diver cursus, PADI Rescue Diver cursus. Wil je meer en van duiken je beroep maken? Ook dat kunnen we samen met je gaan bekijken. Misschien ga je wel werken in het buitenland ergens om een tropisch eiland. Of toch gewoon lekker in Europa.  Bij Fantasea Divers Woudrichem vind je de juiste cursus voor jou. 

Duik cursus Zaltbommel bij Fantasea Divers

Wij zijn een erkende PADI duikschool, wat betekent dat onze certificaten wereldwijd worden erkend en gewaardeerd. Of je nu je PADI Open Water Diver vaardigheden wilt bijwerken of een volledige PADI cursus wilt volgen, bij Fantasea Divers Woudrichem  ben je in zeker op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij kunt genieten van de duiksport, of het nu Zaltbommel is of Bali. Graag nodigen we je uit voor een kennismaking en een proefduik bij ons in het zwembad in Sleeuwijk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om de onderwater wereld te ontdekken.