Wil je leren duiken?

Als je wil proberen hoe het is om te duiken, kun je bij ons terecht voor een introductie duik. We nemen je dan mee in het zwembad en laten je kennis maken met het onderwater zijn.

Wil je verder en een duikbrevet halen? Dat kan met de PADI Open Water Diver cursus. Je kun dan overal in de wereld duiken. Net als autorijden heb je voor duiken specifieke kennis, vaardigheden en opleiding nodig.
Met een PADI-brevet voor Open Water Diver kun je het avontuur opzoeken overal waar er water is.

De theorie is online, dus digitaal waar en wanneer het jou uitkomt. Leer online of offline in je eigen tempo op je computer of mobiele apparaat. Plan lessen in het water wanneer je er klaar voor bent.

Heb je al een duikbrevet?

De PADI Advanced Open Water Diver-cursus is volledig gericht op het verbeteren van jouw vaardigheden. Je oefent met navigeren en uittrimmen, je maakt een diepe duik en doet drie Specialty-duiken.

De PADI Rescue Diver-cursus zal de manier waarop je duikt veranderen op de best mogelijke manier. Leer hoe je kleine problemen kunt herkennen en aanpakken voordat het grote problemen worden. Doe tijdens de bijzonder plezierige cursus daarnaast veel zelfvertrouwen op.

Ontdek waarom de meeste duikers zeggen dat Rescue Diver hun favoriete duikcursus is.

Vraag vandaag nog alle informatie aan over PADI cursussen