PADI Advanced Open Water cursus

PADI Advanced Open Water Opleiding

Ontdek alle mogelijkheid van de onderwaterwereld

Dit complete pakket bestaat uit:

  • PADI Advanced Open Water Diver cursus
  • Inclusief E-learning en brevettering.

De cursus helpt je door middel verschillende Adventure-duiken meer zelfvertrouwen op te bouwen en je duikvaardigheden uit te breiden.  

PADI (Junior) Open Water-duikers die ten minste 12 jaar oud zijn mogen zich voor de Advanced Open Water Diver-cursus aanmelden. Duikers die jonger zijn mogen alleen aan bepaalde Adventure-duiken deelnemen. 

Je zet samen met je instructeur je leerweg uit door te kiezen uit een lange lijst Adventure-duiken.

Er zijn twee verplichte duiken: een diepe duik en onderwaternavigatie. De overige drie duiken kun je vrij kiezen. In totaal maak je dus 5 duiken.

Tijdens de diepe Adventure-duik leer je hoe je duiken moet plannen als je rekening moet houden meet lichamelijke effecten en uitdagingen die een diepe duik met zich meebrengen. De Adventure-duik voor onderwaternavigatie is er om je navigatievaardigheden voor op kompas zwemmen te verfijnen en om beter te leren navigeren met behulp van vinslagen, visuele kenmerken en op tijd.

Naast de basisduikuitrusting  kun je ook nog andere apparatuur nodig hebben, zoals een duiklamp voor nachtduiken of een hefballon voor zoeken en bergen

Deze cursus zit helaas vol

PADI Advanced Open Water cursus

Cursus informatie
Start 04-05-24
Cursusprijs ‎€329,00
Cursuslocatie Onze locatie

Wij zijn Loes en Bas en samen hebben wij een duikschool in Woudrichem (NB). Wij verzorgen PADI duikopleidingen, van Discover- Scuba tot Divemaster. Ook zijn wij actief in het beveiligen van evenementen.